DAILY POKEBOWL

DAILY POKEBOWL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 240 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Daily Pokebowl. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 13:29 De pokebowl was niet zoals verwacht. De boontjes zagen lichtelijk bruim en de mango was verre van rijp. Niet heel lekker dus. Ik heb eventueel een foto
22 mei 2022 om 21:25 Eten erg lekker. Bezorging oke, wel 15 minuten later dan aangegeven (totaal 75 minuten).
21 mei 2022 om 22:21 Fast and tasty. Well packaged. Good communication. LOVE the ice cream!
18 mei 2022 om 17:29 Prima kwaliteit pokebowl maar voor mij persoonlijk veel te veel saus, wasabimayonaise. Ik bestel zeker nog een keer maar dan zonder deze saus.
18 mei 2022 om 9:57 Eten kwam een uur te laat
17 mei 2022 om 19:12 Heerlijk gegeten, zal het missen als ik met pensioen ga, leuk dat er een gratis flesje drinken bij was gedaan
15 mei 2022 om 20:29 De zelf samengestelde pokebowl was heel lekker
15 mei 2022 om 19:35 Te duur.
3 mei 2022 om 9:55 Een bowl was lekker, maar in de andere hebben we meerdere haren gevonden. Niet heel hygiënisch.
28 apr 2022 om 2:04 Paar keer hier besteld. Soms duurt het wat lang maar is het helemaal waard, super lekker. Crunchy roll een aanrader voor als de pokebowl niet genoeg is.
26 apr 2022 om 20:50 Zat geen saus bij:( was daardoor er droog, de zalm was ook niet goed gesneden waardoor het een homp was en ik het met een mes nog moest doorsnijden, jammer!